deA en fietskoeriers weer drie jaar partners

deA en fietskoeriers weer drie jaar partners

Fietskoeriers Apeldoorn en deA zijn in de komende drie jaar opnieuw partners. De samenwerking werd nieuw leven ingeblazen met een nieuwe elektrische bakfiets, natuurlijk op lokale stroom van deA, nieuwe fietskleding èn ruim 600 chocoladeletters die werden rondgebracht. De Fietskoeriers fietsen rond in nieuwe fietskleding met daarop het logo van deA. Fietskoeriers helpt deA bij acties in de komende tijd.

Zij brengen onze boodschap goed over

“Onze missies liggen in elkaars verlengde”, vertelt Gertine Wilders van deA. “Allebei gaan we voor een fossielvrij Apeldoorn. Door met fietsen pakketten rond te brengen, zorgt Fietskoeriers ervoor dat er minder auto’s in de stad rijden. deA wil samen, als inwoners en bedrijven Apeldoorn duurzamer maken op energiegebied. Door elkaar te helpen, versterken we elkaar. In 2014 zijn we ons partnerschap gestart. We verlengen deze nu met een nieuwe impuls. De fietskoerier brengt al fietsende onze boodschap over en zorgt voor naamsbekendheid op een manier die voor ons klopt.”

Fietskoeriers groeit enorm

Peter Dorenbos van Fietskoeriers is blij met de samenwerking. “We bezorgen veel pakjes voor zo’n 30 grotere en kleinere lokale bedrijven in en om Apeldoorn. Ook onze samenwerking met bedrijven zoeken we graag lokaal, zoals die met deA. We groeien hard, zeker nu we ook voor Fietskoeriers.nl pakjes rondbrengen. Zonder deA hadden we nooit zo snel kunnen groeien.” De elektrische bakfiets, die op groene energie van deA rijdt, is een welkome aanwinst. Peter: “Zeker als je lange, glooiende routes met zware vracht moet rijden, is dit met de elektrische bakfiets beter te doen.”